Street Mobsters

Десетте най-добри гангстерски и мафиотски игри за Android

Десетте най-добри гангстерски и мафиотски игри за Android

Войни на банди на брега

Crime Coast: Gang Wars е игра за изграждане на град с гангстерска тема. Изграждате град, печелите пари и след това гледате как той се срива, докато се биете с други банди. Играчите могат да претендират за своята територия, да нападат опонентите си и да участват в социални дейности за много играчи. Тази игра е подобна на Clash of Clans, но се фокусира върху престъпността, а не върху фантазията. Това е забавен процес за прекарване на времето. Mafia Empire, сравнима игра в същия жанр, си струва да се разгледа.

Hood Wars – Downtown Gangstaz

Downtown Gangstaz: Hood Wars е тактическа PvP игра с гангстерска тематика. Този е идентичен с последния, Crime Wars. Изграждате малък град, обучавате няколко главорези и побеждавате опонентите си. Играта включва режим на взаимодействие на живо, в който можете да видите как се извършва унищожаването и тактически компоненти както за атака, така и за защита. Играчите могат също да преиграват предишни битки, да използват точки за умения, за да подобрят своята сигурност и нападение и т.н. Тъй като играта е малко по-бавна, бизнесът може да генерира повече паричен поток, но все пак това е добра игра.

Gangster е франчайз за видеоигри, създаден от Gameloft (три игри)

Серията Gangster от Gameloft се състои от три игри. Gangster Vegas е първият (и най-популярен), следван от Gangster New Orleans и Gangster Rio. Всички игри играят подобно на Grand Theft Auto и имат подобно усещане. Обикаляте отворен свят, причинявайки хаос, като взимате карти, изпълнявате цели и започвате битки на банди. Това беше най-добрата алтернатива на Grand Theft Auto, докато франчайзът не дойде на Android, и все още е една от най-добрите гангстерски игри на пазара днес. И трите игри са безплатни за игра, което се очаква от Gameloft.

Семейна династия: Кръстникът

Друг градостроителен симулатор с мафиотска тема е The Godfather: Family Dynasty. Изграждате малък град и трупате голяма сума пари. Парите ще бъдат използвани за наемане на главорези, които да пазят вас и вашата територия, докато посягат на територията на съперническите банди. Всъщност това е доста конвенционална игра за войни на банди. Има няколко незначителни социални аспекта на играта и няколко метода за надграждане на вашето оборудване. Онлайн PvP средата е токсична за начинаещи играчи, тъй като те често се отглеждат от играчи от по-висок клас, което прави първата игра малко досадна. След това първоначално смилане не е много лошо.

3D големи гангстери

Grand Gangsters 3D е смесица от популярните Grand Theft Auto и Gangster франчайзи. Има много от същите геймплей компоненти като първата игра. Играчите прекосяват отворен свят, крадат автомобили, убиват хора и изпълняват различни задачи. На този липсва детайлността на неговите конкуренти, като се концентрира единствено върху аспекта на кражбата на автомобили. Малко е опростено и не е дълбоко, но е забавен начин да прекарате времето си за феновете на GTA или Gangster.

Grand Theft Auto е онлайн видео игра, разработена от Rockstar Games (пет игри)

Серията Grand Theft Auto от Rockstar Games е добре позната и е една от най-известните и оценени от критиката игри. Всеки следва подобен модел на игра. Започваш като шут с брадви, за да мелиш с някои хора. Вие постигате цели, крадете коли, убивате врагове и в крайна сметка достигате до големите зли момчета. Мобилните портове са доста добри. Тъй като това е най-новото пристанище, препоръчваме Grand Theft Auto: San Andreas, въпреки че можете да играете и Grand Theft Auto III и Vice City. ИМА ДВОЙКА ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА МОБИЛ Спин-офи с GTA: Chinatown Wars и GTA: Liberty City Stories. Няма други покупки в приложението, а цените варират от $4,99 до $6,99.

Мафията на безработните

Idle Mafia е празна игра за тези, които обичат престъпни игри. Започвате с почти нищо и изграждате своята фирма, докато вървите напред. Вашите предприятия ви осигуряват пасивен доход, от който се нуждаете, за да разширите своята империя. Има различни пътища към успеха, но всички те водят до едно и също място. Въпреки че играта има недостатъци, това е най-опитната игра за бездействие на мафията. Надяваме се, че разработчиците облекчат малко политиките си за безплатна игра, тъй като това прави края на играта малко тъжен и неприятен.

Ролева игра Mafia Den

Mafia Den RPG е нашата селекция за “диамант в груб”. Не е много популярен, нито е прекалено сложен. Въпреки това има силна прилика с Mafia Wars. Това е текстова игра, в която контролирате операциите на престъпен бос. Докато инвестират в недвижими имоти, играчите могат да продават наркотици и да извършват престъпления. Има също дискусии между играчи и PvP състезания. Тъй като това е браузърна игра в стил мобилна игра, почти сигурно ще ви трябва интернет връзка. Въпреки че базата на играчите е скромна, тя изглежда е активна и приветлива (в по-голямата си част).

Войната на мафиотите

Историята на Mob Wars е завладяваща. Това беше първата игра на Facebook, която спечели повече от 1 милион долара. LCN (La Cosa Nostra) е мобилната версия на играта и беше основният опонент на Mafia Wars до смъртта на последния преди няколко години. Той е доста подобен на своя конкурент по отношение на геймплея. Вие играете като главорез, който извършва престъпления, събира пари и се издига в редиците, за да стане лидер на престъпления в реалния живот. Това е текстова игра, в която правите избор и виждате как последствията се разгръщат в реално време. Играта включва стотици постижения, социален елемент, който позволява на играчите да канят други, и различни дейности. Тази игра детронира Mafia Wars. Затова трябва да е добре.

Снайперист за мафията

Mafia Sniper е една от онези игри, които ви карат да осъзнаете колко важно е изпълнението. Това е прост стрелец, в който трябва да скриете и елиминирате конкурентни членове на бандата. Ще трябва да се справяте и с криви ченгета, политици и други. Геймплеят е ясен в основата си и трябва да се прицелвате и уволнявате гадни момчета, като същевременно избягвате да бъдете простреляни. От друга страна, музиката е отлична и всичко работи перфектно. Рекламата може да е дразнеща, но не е лош начин да я подминете.

Категории