Street Mobsters

Играйте Street Mobster

Играйте Street Mobster

Street Mobster е игра, в която можеш да се превърнеш в най-значимия и най-прочутия престъпен свят в града, който никой никога не е виждал! Трябва обаче да започнете с дребни престъпления и да си проправите път до върха.

В онлайн играта Street Mobster започвате като млад бивш затворник, който наскоро е излязъл от затвора. Притежавате ли 1000 долара, които сте успели да запазите, докато сте били в затвора? Най-лошото време в живота си сте прекарали в затвора: малка камера, полицаи, които непрекъснато ви наблюдават. Основната ви цел в Street Mobster online е да избегнете задържането от полицаите и да се превърнете в най-богатия и мощен престъпник в играта! За начало ще играете предизвикателната игра Street Mobster без никакви съюзници или приятели. Затова трябва да харчите парите си внимателно, за да спечелите уважението, което заслужавате.

Преди да започнете да играете Street Mobster, уверете се, че компютърът ви отговаря на минималните системни изисквания, включително 2GHz процесор и 1GB RAM. 128MB видеокарта. Присъединяването към играта Street Mobster е лесно и отнема малко време:

  1. На главната страница кликнете върху бутона “Играй сега”.
  2. Въведете потребителското си име
  3. Създаване на силна парола
  4. Моля, посочете валиден имейл адрес
  5. B След като изберете “Регистрирам се”, процесът на регистрация на Street Mobster е завършен.

Street Mobster Mafia е браузърна мултиплейър онлайн стратегическа игра. Ще Street Mobster играете и ще се потопите в уникалната атмосфера на подземния свят с характерния си “гангстерски” визуален стил, съчетан с оригиналното графично изображение. Играчът може да започне като нисък самотен стрелец на улицата и да разшири и установи своята подземна мрежа.

За да станете милионер в Street Mobster онлайн, трябва да установите своите икономики. Ако разполагате с милиони, можете да развивате фабрики и да произвеждате всичко, което пожелаете, включително автомобили, оръжия и породи кучета. В играта Street Mobster може да сте собственик на бар или дори сутеньор. Можете също така да спекулирате на пазара и да манипулирате цените, като купувате ниско и продавате високо.

Ще преодолеете противниците си, ако сте натрупали достатъчно опит в играта Street Mobster. Въпреки това бъдете предпазливи: полицаите са навсякъде и може да се окажете в затвора. Добре дошли в онлайн света на Street Mobster, където можете да бъдете всичко, което пожелаете – можете да арестувате бандитите, ако сте полицай, можете да се издигнете в криминалните редици, ако сте ченге, можете да станете богат бизнесмен и дори можете да изградите свое с истински казино игри. Можете да убиете времето си по улиците на Street Mobster онлайн или да изпиете по едно питие в някой от баровете на другите играчи.

Тридесет и осем различни модела пистолети, 23 породи бойни кучета, 26 специални предмета, 12 куеста, възможността да играете навсякъде и по всяко време, директно през браузъра, без да зареждате голямо количество висококачествена графика, както и индивидуална или отборна игра Street Mobster [ _3_] online са някои от уникалните характеристики на играта Street Mobster [ _3_] online.

Ако играете достатъчно добре Street Mobster, можете да печелите виртуални пари всеки ден! Всяка сутрин ще получавате тласък от предишния ден; напредъкът на всеки играч се определя автоматично и ако сте сред първите 1000 в своя глобус, ще получите виртуални пари в сметката си Street Mobster онлайн, които могат да бъдат истински пари. На всеки три месеца най-добрите играчи от всяка държава се състезават във финалното глобално събитие за възможността да спечелят пари.

Категории