Street Mobsters

Онлайн игри

Онлайн игри

Ползи от ученето и растежа

За по-малките деца това е отличен ресурс за развитие на способности за ранно учене.
С помощта на родители и инструктори проучванията показват, че специфични игри могат да помогнат на по-малките деца да развият своите ранни способности за четене. Предучилищните приложения като „Endless Alphabet“ и игри като „Times Table Rock Stars“, които се използват в началните училища, могат да бъдат фантастични инструменти, които да помогнат на младежите да учат по по-интересен начин. Децата могат също да участват във физическа игра, докато използват технологии, благодарение на нарастването на свързаните играчки. Osmo, например, е образователна джаджа, която съчетава тактилни компоненти за игра с камерата на устройството, за да вдъхне живот на действието в играта.

Паметта, когнитивната скорост и фокусът са подобрени.

Потапящите игри, които се нуждаят от стратегия и способности за решаване на проблеми, за да спечелят, изискват играчите да запомнят и усвояват голямо количество данни. Редовното играене на подобни игри може да подпомогне краткосрочната и дългосрочната памет на децата, както и способността на мозъка им да обработва информация по-бързо.

Освен това игрите ангажират въображението на играчите, позволявайки им да останат фокусирани върху определени дейности и увеличавайки тяхната упоритост при постигане на цел.

Възможностите за многозадачност са подобрени.

Играчите трябва да обръщат внимание на детайлите и да реагират бързо в игри, които изискват от тях да локализират нещата, докато се бият с други противници. Според проучванията, играенето на тези видове игри може да помогне на младежите да подобрят способностите си за многозадачност.

Развийте умения за бъдеща работа.

По-сложните мултиплейър игри учат играчите как да бъдат умни и аналитични, когато оценяват риска и възвръщаемостта, както и как бързо да реагират на промените в играта. Всички умения, които използват, могат да бъдат приложени към професии в реалния свят, които се нуждаят от решаване на проблеми, аналитични способности и стратегическо мислене.

Дайте им нов начин да мислят за културата и гледните точки.

Игрите може да са страхотен метод за децата да научат за различни идеи и култури, тъй като им позволяват да се потопят във виртуални светове и да се свържат с хора от цял ​​свят.

Ползи на физическо и социално ниво

Играта в група има социални предимства.

Независимо дали младежите играят мултиплейър игри с приятели или използват приложения като „Heads up“ със семейството в хола, тези игри могат да помогнат за развитието на връзки и изграждането на социални умения, като предоставят споделени моменти. Ако някои деца с увреждания са ограничени, това може да е метод за тях да се социализират и да установят приятели.

Категории