Street Mobsters

Ревю на Street Mobster

Ревю на Street Mobster

За интернет браузъри, създадени от XS Software.

СИНОПСИС

Street Mobster е базирана на браузър Mafia/Tycoon MMO игра. Играчът навлиза в отличителната атмосфера на криминалния ъндърграунд благодарение на своя уникален “гангста” естетически стил, който е смесен с оригинални пикселни изображения. Започвайки като самотен уличен главорез, играчът може да расте и да разшири своята подземна мрежа.

За да станете милионер, първо трябва да създадете своята икономика. Когато имате много пари, можете да развивате фабрики и да произвеждате каквото искате, независимо дали са автомобили, оръжия или кучета. Можете да работите като барман или дори като сводник. Можете също така да спекулирате на пазара и да манипулирате ценообразуването, като купувате ниски и продавате високо.

Когато натрупате достатъчно сила, ще можете да превземете улиците на други хора и да победите враговете си. Въпреки това, бъдете внимателни, защото ченгетата са наоколо и може да се окажете в затвора. Влезте в свят, в който можете да бъдете всеки, който искате – ченге може да арестува гангстери, престъпник може да се издигне в редиците, богат бизнес човек може да управлява казино с истински игри и т.н.

Забравете за текстовите игри; можете да провеждате всички действия, които виждате по улиците. Можете да играете като ченге, главорез или богат бизнесмен. Можете да прекарате времето си на път или в някой от баровете на другите играчи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА

– Има 38 различни модела пистолети, от които да избирате.
– Общо 23 породи бойни кучета
– 40 различни атракции, от които да избирате – 26 уникални артикула
– 12 различни куестове
– Възможност за игра навсякъде и по всяко време, без да се налага да изтегляте нищо – Голям брой висококачествени визуализации
– Множество опции за солова и отборна игра

КЛАСИРАНЕ ДНЕВНО

Играйте в един от различните светове на вашата страна и ако сте достатъчно добър, ще печелите виртуални пари всеки ден! Всяка сутрин се изчислява ръстът на всеки играч за предходния ден и ако сте в топ 1000 на вашата планета, получавате виртуални пари, които могат да бъдат превърнати в реални пари. На всеки три месеца най-добрите играчи от всяка страна се класират за световния финал, където могат да се състезават за титлата на най-добър играч и парични награди.

Категории