Street Mobsters

5 от най-добрите мафиотски игри за игра в интернет

5 от най-добрите мафиотски игри за игра в интернет

Има няколко онлайн игри с тематика на мафията, от които да избирате и да решите коя е идеална за вас.
Независимо дали искате да изследвате света със страхотна графика или да се потопите в епичен сюжет, тази селекция от игри има всичко.
Моля, погледнете нашия център за игри за допълнителна информация по тази завладяваща тема.
Поставете отметка в нашия широк раздел за онлайн игри, за да научите повече за конкретен метод на игра.

1. Мафията през 30-те години на миналия век в Ню Йорк

Downtown 1930s Mafia е мафиотска игра, развиваща се през 30-те години на миналия век, която може да се играе във вашия браузър. Вие сте новодошъл в държавата като имигрант. Създайте банда и я отведете до върха. Бийте се с други отбори, за да контролирате улицата и да напреднете по-далеч в играта.

Downtown 1930s Mafia е шутър от трето лице, който непрекъснато се развива около концепцията за общност. Съхранението на играта е с размер 63MB и отнема много време, за да се зареди, защото е шутър от първо лице.

За да започнете, дайте име на вашия герой и щракнете върху OK. За да влезете в игралното лоби, изберете един от сървърите. За да стреляте, използвайте левия бутон на мишката, а за да скочите, използвайте десния бутон на мишката.

2. The Mafia Kingpin

The Mafia Boss е популярна мултиплейър онлайн мафиотска игра. От 2005 г. тя е привлякла над милион регистрирани потребители и може да се играе във всеки уеб браузър, без да се изтегля нищо.

Вие се състезавате срещу истински геймъри в The Mafia Boss, за да се изкачите на власт. За да повишите класацията с награди, сприятелявайте се с играчи от цял ​​свят и създайте семейство. Можете да създадете агент, който да събира пари за семейството, да купувате наркотици, огнестрелни оръжия, коли и самолети за ваша употреба и да разширите семейната си мрежа, като същевременно защитавате бизнеса си.

Преди да играете играта Mafia Boss, първо трябва да създадете акаунт. Предлага се и в Google Play Store за потребители на Android.

Той също така предлага десетдневен кръг на състезанието, където можете да събирате ценни кредитни награди за игра за напредване през етапите, да се състезавате за наградата от най-високо ниво и да спечелите златен медал.

3. Джеймс, таен агент

Съвет на експерта: Някои проблеми с компютъра, като повредени хранилища или липсващи файлове на Windows, са трудни за разрешаване. Ако имате проблеми с поправянето на грешка, системата ви може да е частично повредена. Възстановяването е инструмент, който ще сканира вашата машина и ще определи източника на проблема.
За да изтеглите и започнете да поправяте, отидете тук.

Secret Agent James е забавна и бърза игра със стрелба от първо лице, в която играете като Карл, професионален убиец. Като Карл, вие трябва да извършвате различни договорени убийства в целия град срещу различни мафиотски синдикати, стремящи се към надмощие.

Играта се играе с контроли с точка и щракване, като мишката се използва за оглеждане и щракване с левия бутон се използва за стрелба. Ключовете WASD могат да се използват за придвижване около блока. Secret Agent James е преименувана версия на Gangster Contract Mafia Wars, която включва подобрен геймплей за по-приятно игрово изживяване.

За да завършите задачата си, се движете из града и търсете различни оръжия и ресурси. Движете се и действайте бързо и елиминирайте нападателите си възможно най-бързо.

4. Проект Grand Auto Town

Тайният агент Джеймс е сравним с Project Grand Auto Town. Това е ролева игра, в която можете да изживеете мечтите си да бъдете порочен мафиот. Можете да изследвате 3D градския пейзаж и да се състезавате с други конкуриращи се банди, за да управлявате убежището.

Според създателите играта е вдъхновена от поредицата Grand Theft Auto на Rock Star Games. За да премахнете целта си, играта предоставя разнообразие от оръжия, а също така можете да откраднете коли и да се впуснете в престъпно шествие из града.

5. Пътят на гангстера

Станете истински мафиот, като надстроите своята карта, фонд и гранати. Това е игра, базирана на карти, в която стреляте по противници и хвърляте гранати по тях, за да спечелите точки и да събирате здраве и други неща.

За да пътувате напред-назад и да гледате напред-назад, използвайте клавишите WASD. Можете да хвърлите граната върху противниците си, като използвате клавиша за интервал. Gangster’s Way е основна мафиотска игра, която може да се играе във вашия браузър за тези, които обичат безкрайни игри със стрелба.

И така, имате го: най-добрите пет мафиотски игри онлайн, които можете да играете на вашия компютър или мобилно устройство с помощта на вашия уеб браузър. Кажете ни в коментарите, ако смятате, че сме пренебрегнали отлична мафиотска онлайн игра за уеб браузър.

Категории