Street Mobsters

F2P Mafia MMORPG с IOS/Android приложения от MobstarGame

F2P Mafia MMORPG с IOS/Android приложения от MobstarGame

MobstarGame.com е текстова мафиотска игра (понякога известна като MMORPG), която може да се играе онлайн и на мобилни устройства безплатно. Преди имахме максимален ранг, който играч, който не плаща, можеше да постигне, но сега всички нива са достъпни безплатно. Светът на мафията е отворен за всички и всеки има равен шанс!

КАКВА ТОЧНО Е ТАЗИ ИГРА?

Можете да създадете свой собствен мафиотски герой в MobstarGame. Основната цел на играта е да развиете своята личност и да станете най-мощният играч в играта. Присъединяването към екипаж ще ви помогне да придобиете уважение и ще направи пътя ви към доминация още по-лесен! Съвместната работа ще ви предложи предимство пред другите играчи и ще ви помогне да печелите пари в играта.

КРАТКО РЕЗЮМЕ НА ИГРАТА

След като създадете акаунта си, превъртете надолу до края на страницата си, за да видите подробни инструкции как можете (или трябва) да започнете. Ще ви бъде даден и начален бюджет, който да ви помогне. Не е ли вярно, че малко помощ в началото няма да навреди?
Започнете като млад, непознат гангстер, който само някога е мечтал да бъде гангстер. Пари, уважение, голяма мрежа и много имоти присъстват в мечтите ми. Вашият характер се развива, когато участвате в мафиотски дейности и вашите възможности се разширяват. Бъдете част от екипажи и организирана престъпност, но бъдете внимателни! Други гангстери винаги дебнат в сенките и чакат да ви убият.

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА

Колкото повече играете, толкова максимални умения получавате. Това е една от причините да създадем приложения за IOS и Android, за да ви помогнем да станете по-добър гангстер още по-бързо. Има пари, които трябва да се правят всяка секунда, минута и час! Извършвайте престъпления, залагайте, развивайте се и печелете пари, когато и където решите! Приложенията, разбира се, комуникират с онлайн версията в реално време.

УНИКАЛНИ ЧЕРТИ

В MobstarGame има много мафиотски дейности. Типичните заподозрени присъстват, разбира се!
Правете пари, като извършвате дребни престъпления, като кражба на възрастна дама или контрабанда на наркотици. Изисквайте имоти, извършвайте организирани престъпления и управлявайте добре парите си, за да увеличите ресурсите си. Можете да оставите своя отпечатък и да спечелите уважение, като убивате други мафиоти и доминирате в играта.
Добавихме куп нови дейности, за да гарантираме, че играта много наподобява мафиотската среда в реалния живот. Има твърде много за споменаване! Ето извадка от нашите отличителни характеристики:

Структури на екипажа с няколко екипа, звания и отговорности;

4 вида недвижими имоти на екипажа, които трябва да бъдат произведени в екип;

Има шест различни категории лични недвижими имоти;

Конни надбягвания, покер и рулетка са примери за уникални възможности за хазарт.

Има четири различни вида престъпления в екип:

За да говорите с други гангстери, използвайте чата на живо в играта.

 

ЗАЩО ИСКАШ ДА РАЗКРЪШНЕШ СВЕТА НА MOBSTARGAME?

Има много онлайн игри за мафия, както всички знаем. Това отличава MobstarGame:

Няма скриптове или хакове. Имаме строга политика на нетърпимост!

Пълнота: има толкова много отделни елементи, че няма причина да спирате;

Геймплей: Всички елементи на играта са свързани помежду си. Ще отнеме известно време, за да разберете MobstarGame правилно;

Сътрудничество: никога не е било толкова необходимо да си сътрудничите с други гангстери;

Разработка: По искане на нашите геймъри се прилагат ежедневни поправки на грешки, подобрения и надстройки.

Категории