Street Mobsters

Преглед на Street Mobster

Преглед на Street Mobster

Street Mobster е базирана на браузър мафия/тикон MMO игра. Играчът навлиза в характерната атмосфера на криминалния ъндърграунд благодарение на уникалния “гангстерски” естетически стил, който е примесен с оригинални пиксел-арт изображения. Започвайки като самотен уличен бандит, играчът може да расте и да разширява своята подземна мрежа.

За да се превърнете в милионер, първо трябва да създадете своя икономика. Когато разполагате с много пари, можете да развивате фабрики и да произвеждате каквото си поискате – автомобили, оръжия или развъждане на кучета. Можете да работите като барман или дори като сутеньор. Можете също така да спекулирате на пазара и да манипулирате цените, като купувате ниско и продавате високо.

Когато натрупате достатъчно сила, ще можете да превземате чужди улици и да побеждавате враговете си. Бъдете обаче предпазливи, защото наоколо има полицаи и може да се окажете в затвора. Влезте в една вселена, в която можете да бъдете какъвто си поискате. Искате – полицай може да арестува гангстери, престъпник може да се издигне в йерархията, богат бизнесмен може да управлява казино с истински игри и т.н.

Забравете за текстовите игри; можете да извършвате всички действия, които виждате по улиците. Можете да играете като полицай, бандит или богат бизнесмен. Можете да прекарвате времето си на пътя или в някой от баровете на другите играчи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА

– В магазина има 38 различни модела пистолети, от които можете да избирате.

– Общо 23 бойни породи кучета

– 40 различни возила, от които да избирате – 26 уникални предмета

– 12 различни куеста

– Възможност да играете навсякъде и по всяко време, без да се налага да изтегляте каквото и да било – Голям брой висококачествени визуализации

– Многобройни възможности за самостоятелна и отборна игра

КЛАСАЦИИ ДНЕВНО

Играйте в един от различните светове на вашата страна и ако сте достатъчно добри, ще печелите виртуални пари всеки ден! Всяка сутрин се изчислява ръстът на всеки играч за предходния ден и ако сте в топ 1000 на своята планета, получавате виртуални пари, които могат да бъдат конвертирани в истински пари. На всеки три месеца най-добрите играчи от всяка страна се класират за глобалния финал, където могат да се състезават за титлата най-добър играч и парични награди.

Категории